Handbalista Eliza Cicic va susţine examenul de Bacalaureat în sesiunea specială

Extrema dreaptă a echipei Handbal Club Zalău, Marina Eliza Cicic, este singura elevă din Sălaj care va susţine examenul de Bacalaureat în sesiunea specilă, programată în perioada 17 – 30 mai. Însă, în această perioadă, eleva Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău va fi angrenată şi în Liga Naţională, unde HC Zalău susţine partidele din cadrul play-off-ului.

Înscrierea va avea loc în perioada 17 – 18 mai, iar evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română şi în limba maternă pentru cei aparţinând minorităţilor naţionale este programată în zilele de 19 şi 20 mai. Se va continua cu evaluarea competenţelor digitale, în 21 şi 22 mai, apoi cu evaluarea la o limbă de circulaţie internaţională, în zilele de 23 şi 24 mai. Proba scrisă la limba şi literatura română este programată în data de 26 mai, iar cea obligatorie a profilului, în 27 mai. O zi mai târziu, elevii vor susţine proba la alegere a profilului şi specializării, iar în 29 mai, până la ora 18, va avea loc afişarea rezultatelor. Între orele 18 şi 20 se vor putea depune contestaţiile, urmând ca în 30 mai să fie publicate rezultatele finale.
Componentă de bază a echipei naţionale de tineret, cu care a obţinut luna trecută calificarea la Campionatul Mondial, Eliza Cicic a fost transferată la HC Zalău în vara anului trecut, alături de Claudia Constantinescu, una dintre cele mai valoroase jucătoare din naţionala de tineret. Cele două au evoluat înainte la CSS Carcal, cu care au devenit campioane naţionale în 2008 şi în 2010, iar în 2009, medaliate cu bronz.

2 Thoughts to “Handbalista Eliza Cicic va susţine examenul de Bacalaureat în sesiunea specială”

  1. […] Via: Handbalista Eliza Cicic va susţine examenul de Bacalaureat în sesiunea specială […]

  2. aaa

    lui ciupe mihai i-au cazut fituicile… :)) mai era si o handbalista cu bacul picat

Leave a Comment